Toimitus- ja tilausehdot

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Verkkokauppa

KJ Sport Oy
Keskuskatu 15-17 B4
30100 Forssa

[email protected]
https://www.kj-sport.fi
1586376-5

Myymme tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Verkkokaupasta tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

 

Maksaminen ja maksutavat

 

Tällä hetkellä ainut maksuvaihtoehto on lasku toimituksen/noudon yhteydessä.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

 

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on tilauksesta kysyttävää, ota meihin mahdollisimman pian yhteyttä. OttaessasiPidä aina tilausnumerosi saatavilla palvelun nopeuttamiseksi. Postilla lähetettäessä tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Saat meihin yhteyden sähköpostilla:

[email protected]

Tai puhelimitse:

045 668 9733

 

Toimitustavat ja -kulut

 

Kassa sivulla näkyvä toimituskulu on vain arvio ja lopullinen toimituksen hinta selviää, kun tilausta aletaan käsittelemään.
Saat tiedon tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Toimitusaika

 

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 5-7 päivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

 

Tuotteiden palautus ja reklamatiot

 

Mikäli havaitset virheen tuotteessa, haluat palauttaa tai reklamoida, niin ota ystävällisesti meihin yhteys puhelimitse 045 668 9733 tai sähköpostilla [email protected] mahdollisimman pian.